Shanghai Bright Packaging Materials Co., Ltd
Rumah > Berita > Kandungan
Apakah Hubungan Antara Warna Dan Kualiti Pita Rokok Rokok?
- Sep 22, 2017 -

Apakah hubungan antara warna dan kualiti Pita Rokok Rokok?
Pita Rokok Rokok adalah kehidupan dan kerja lebih memahami, sebelum kita mempunyai pengenalan ringkas, tahu bahawa kilang pengeluar rokok jualan langsung dari pelbagai jenis Rokok Tear Rokok, termasuk warna, spesifikasi, dan lain-lain, kita perlu memahami warna tertentu dan kualiti hubungan.
Melalui kilang Rokok Taksiran Raksasa langsung Kami faham bahawa: penampilan Ringan Rokok Ringan yang lebih putih, kurang kekotoran Rokok Tepung Rokok, untuk memastikan pelekat biasa, 100 meter di bawah Rokok Tear Rokok mempunyai tahap tertentu ketelusan lihat tiub kertas; dan Pokok Rokok Rokok kuning untuk melihat sama ada permukaan Rokok Tape Pemisahan tidak teratur bintik-bintik putih, tekanan tangan tidak boleh mengelakkan pencetakan kekotoran atau gam, produk ini secara amnya mempunyai bau.
Supaya warna rokok juga dapat menentukan warna pengeluar Tape Pemetik Rokok dapat mengarahkan kualiti produk, pengguna dapat merujuk kepada yang disebutkan di atas ketika pembelian, lebih banyak pengetahuan tentang produk dapat diajukan, produsen memiliki berbagai kategori produk untuk dipilih dari.
Rokok Tisu Rokok sangat mudah digunakan, untuk membawa kemudahan yang sangat baik kepada kehidupan kita, pengeluar Rokok Tape Rokok menghasilkan semua jenis Rokok Tisu Rokok ada dalam semua aspek kehidupan kita, dalam penggunaan Rokok Tear Rokok dalam proses sesekali Alice fenomena, Mempengaruhi penggunaan kesan, berikut kita memahami sebab-sebab fenomena ini.
Pertama, dalam proses pengeluaran tekanan mesin roller tekanan pelabelan tidak mencukupi, jadi pengeluar untuk memahami tekanan tayar roller tekanan yang sesuai, pilih bahan gam yang sesuai untuk memperbaiki keadaan lipatan.
Kedua, sesetengah pengeluar mengeluarkan Rokok Tukang Rokok yang melekit terlalu kecil, atau bahkan tidak melekat, jadi kita perlu memilih pengeluar biasa, untuk memahami pembelian kemahiran Tape Rokok Tear, pilih Kekuatan Tape Rokok yang berkualiti tinggi.
Kualiti produk adalah pengeluar Rokok Tipe Rokok dalam daya saing pasaran Rokok Tepis Rokok dari penjelmaan yang paling asas, jadi pengeluar memerlukan banyak perhatian pada proses pengeluaran dan teknologi, untuk menyediakan pengguna dengan produk yang berkualiti.
Pengilang Tape Rokok Rokok mempunyai pelbagai jenis Rokok Tear Rokok, walaupun prestasi mereka berbeza, tetapi pengguna juga prihatin terhadap masalah kualitinya, kualiti Rokok Tear Rokok dapat dikesan dengan pelbagai cara untuk melihat, beberapa saudara yang berpengalaman dari Rupa dan rasa boleh dikenalpasti, mari kita lihat dengan lebih dekat perkara berikut.
Pertama, lihat warna Pita Tisu Rokok, penampilan umum Tape Tisu Rapi telus, warna yang lebih putih, menunjukkan bahawa Rokok Tepis Rokok kurang kekotoran, untuk memastikan pelekat biasa; dan kemudian analisis kecerahannya, kualiti umum Gred Rokok Coklat Gred rendah, dan kebarangkalian patah Rokok Tangki Rokok ini sangat tinggi; perbezaan selera yang terakhir, rasanya sangat kuat dan ada rasa rasa masam bahawa pengekalan Rokok Tepis Rokok sangat miskin, tidak disyorkan untuk dibeli.
Memilih Pita Pemetik Rokok yang berkualiti tinggi sangat penting, jadi menguasai kaedah ujian kualiti yang disebutkan di atas juga sangat diperlukan, lebih banyak maklumat tentang maklumat yang relevan boleh menghubungi nasihat pembuat pengeluar rokok, kami dengan tulus mengalu-alukan panggilan anda.
Kilang Rokok Rokok Rokok jualan langsung dan pengguna sangat prihatin tentang ketahanan Rokok Tisu Rokok, yakni kehidupan Rokok Tisu Rokok, tetapi kehidupan Rokok Pipa Rokok dengan banyaknya sifatnya berkaitan dengan suhu tinggi, sejuk, Penebat kalis air, anti-elektrik dan rintangan cuaca mempunyai kesan yang besar, diikuti oleh Xiaobian untuk mengetahui lebih lanjut mengenainya
Menurut analisis komprehensif, sebab penuaan Pita Pemetik Api Rokok dipengaruhi oleh kesan kimia, pengaruh fizikal dan sebab bahan itu sendiri. Pengaruh fizikal adalah bahawa di bawah pengaruh cahaya dan haba, kelikatan melekit dari Rokok Tear Rokok berkurang, dan kelikatan udara akan lebih cepat, dan kelembapan dan haba adalah kesan yang berkekalan pada ketahanan Pita Pemetik Api Rokok yang paling masalah yang menonjol. Selalunya penuaan permukaan Pita Pemetik Api Rokok lebih cepat daripada penuaan dalaman.
Di sini merujuk kepada penuaan Pita Pemetik Api Rokok di bawah pengaruh keadaan fizikal luaran, prestasi perubahan dalam proses, lebih banyak maklumat mengenai maklumat yang relevan boleh menghubungi khidmat rokok hubungi khidmat telefon langsung.