Shanghai Bright Packaging Materials Co., Ltd
Rumah > Berita > Kandungan
Apakah Punca Kerosakan Apabila Pita Rokok Rokok Digunakan?
- Sep 04, 2017 -

Apakah punca rehat ketika Tape Rokok Cigar digunakan?
Pertama sekali, Pita Rokok Lipat di luar kotak apabila anda perlu memberi perhatian kepada kotak apabila kotak di luar Pita Pemetik Api Rokok tidak boleh menggunakan alat di bahagian tengah terbuka, apabila pisau tidak boleh terlalu mendalam, sebaliknya alat itu akan memukul kerosakan Pokok Rokok Tipe Rokok. Dan Pita Rokok Rokok semasa penggunaan perhatian tidak boleh menjadi objek yang tajam, Rokok Tipe Rokok lebih rapuh, cuba untuk tidak merosakkan.
Rokok Tisu Rokok adalah perkara penting dalam kehidupan seharian kita, banyak tempat yang perlu digunakan, tetapi kita membeli dalam pengeluar Rokok Tape Rokok, kita mesti memberi perhatian untuk membezakannya daripada kualiti.
Terdapat dua kriteria untuk kualiti gam yang digunakan dalam Pita Pemetik Api Rokok. Salah satunya adalah taktik awal dan yang lain adalah tentera memegang. Kedua-dua adalah berkadar songsang. Di bawah keadaan biasa, kelikatan kurang daripada 10 daripada Rokok Tisu Rokok, salutan gam agak kecil, umumnya hanya kira-kira 20 mikron, seperti alat tulis Rokok Tisu Rapi, promosi biasa yang dibungkus Rokok Tear Rokok. Dan penutupan biasa pita pelekat awal lekatan antara 15-20, ketebalan gam Tape Rokok Rokok ini umumnya 22-28 mikron. Kebanyakan Pita Rokok Rokok di pasaran bercampur dengan kekotoran, jadi ketebalan akan meningkat, untuk menutup kekotoran, gam juga dicampur dengan toner, jadi Pita Tarik Rokok yang telus muncul kuning telur, hijau muda, dan Pita Pemetik Api Rokok ini umumnya berkualiti rendah.
Melalui aspek-aspek ini, kita perlu membezakan kualiti Pokok Rokok Rokok, untuk mengelakkan pembelian produk yang rendah, pada masa akan datang akan timbul masalah.
Borong Rokok Tipe Rokok umumnya banyak, dan jika sesetengah Tape Rokok Rokok digunakan sementara, maka kita harus memberi perhatian kepada simpanan yang munasabah, supaya tidak menjejaskan penggunaan prestasi.
Ambil perhatian bahawa apabila anda tidak dapat melipat pita Rokok Rokok, anda mesti meletakkan Pita Rokok Rokok ke dalam gulung ke tempat, jika masa penyimpanan terlalu lama, anda perlu membalikkan Pokok Rokok Cigarette sekali setiap suku. Juga ambil perhatian bahawa, tidak boleh menjadi model spesifikasi yang berbeza, jenis, kekuatan dan bilangan lapisan penggunaan Rokok Tape Rokok, harus diletakkan di Perbendaharaan, untuk mengelakkan tayar rokok menerima matahari dan hujan. Satu lagi perkara penting ialah menjaga kebersihan Rokok Tepis Rokok, untuk mengelakkan penggunaan masa untuk menurun.
Pada waktu yang aman, jika anda mendapati Pita Pemetik Api Rokok dengan jejak yang rosak, pastikan untuk mengetahui sebab-sebab dan pembaikan yang munasabah, memberi bermain penuh kepada peranan Pita Rokok Rokok.
Apabila anda menerima pembungkusan Tape Rokok Taksiran, sila ambil perhatian bahawa anda tidak boleh menggunakan pisau terus dari tengah terbuka, dari kedua-dua hujung terbuka, pisau tidak boleh terlalu dalam, ketebalan karton itu sangat nipis, terlalu keras, hubungi dengan pembungkusan Tape Tear Tear Rokok, yang mempunyai sedikit luka pisau, seluruh volume yang dibuang, dan tarik pada patah, jadi tolonglah anda di dalam kotak terbuka, perhatikan untuk mengelakkan hujung atau objek tajam dan kenalan pembungkusan rokok pita Dalam penggunaan pembungkusan proses pita rokok, koloid tidak boleh tertakluk kepada jenis hubungan, pembungkusan rokok pita lebih rapuh, cuba untuk tidak merosakkan.
Jenis Tipe Rokok Tipe Rokok adalah jenis yang banyak, dan pelekat permukaannya juga mempunyai pelbagai, jadi pelbagai jenama prestasi Tape Rokok Cigarette dan kekuatan yang berbeza.
Oleh kerana berlakunya lekap Tipe Rokok Rokok adalah disebabkan oleh kandungan kelembapan pelekat pada permukaan Pokok Rokok Rokok, ia adalah sebahagian daripada pita pelekat selepas pelekat diselaputi ke dalam pelekat dan dikeringkan untuk menjadikan Rokok Tear Rokok menjadi sebahagian daripada pelekat. Daripada micropores untuk pilihan Rokok Tepis Rokok adalah sangat penting, jika mikroporous atau lebih menyerap, maka keperluan untuk menggunakan pelekat dengan cepat mengembunkan Tape Rokok Rokok, dan sebaliknya dengan Tape Rokok Rapi yang lebih kohesif, atau Mengandungi lebih banyak pelekat pita. Pita Tear Rokok di bahagian bawah dilapisi dengan pelekat, biasanya kering dan kemudian disambungkan ke roll, jika Tape Tear Tear Rokok terlalu basah, Tape Tear Rokok itu sendiri akan menjadi sangat ketat bersama-sama, digunakan sukar untuk dibuka, dan beberapa tidak boleh digunakan.
Jika ia adalah untuk objek keras pada permukaan kesan pelekat, kita boleh menggunakan cat kuku tanpa minyak pada permukaan objek, dan kemudian perlahan-lahan lap dengan kain lembut.