Shanghai Bright Packaging Materials Co., Ltd
Rumah > Berita > Kandungan
Simpan filem penapisan rokok untuk memberi perhatian kepada apa
- Sep 04, 2017 -

Simpan filem Penipisan Rokok untuk memberi perhatian kepada apa
Filem overwrapping rokok boleh dibungkus pembungkusan barang, pembungkusan boleh membuat pembungkusan lebih padat, tetapi juga kerana ini, Filem Overwrapping Rokok digunakan secara meluas, seperti perkakasan, bahan binaan dan industri lain boleh digunakan dalam penyimpanan Rokok Filem Overwrapping Apa yang perlu anda perhatikan? Pengilang filem overwrapping rokok untuk memberitahu anda.
1, dalam penyimpanan Filem Overwrapping Rokok, untuk mengelakkan matahari, hujan, dan tidak menggunakan Filem Overwrapping Rokok disyorkan bahawa anda akan dibalut dengan rokok dan filem yang dipelihara, atau akan menjejaskan kegunaan lewat Filem Overwrapping Rokok.
2, pengeluar rokok yang overwrapping Filem mencadangkan bahawa penyimpanan filem overwrapping rokok harus diletakkan di dalam roll, jangan meletakkan filem overwrapping rokok, dan menyimpan filem overwrapping rokok di mana suhu tidak terlalu tinggi atau terlalu rendah.
3, kami menyimpan filem Overwrapping Rokok juga kerana ia tidak digunakan, tetapi jika ia tidak digunakan untuk jangka masa yang panjang, adalah disyorkan bahawa setiap kali Filem Overwrapping Rokok akan dilipat sekali, untuk mengelakkan Rokok Filem Overwrapping.
Kami tidak menggunakan Filem Overwrapping Rokok, anda boleh menggunakan tiga cara di atas untuk menyimpan, pengeluar filem Rokok Kami yang Mengatasi Rokok, harga yang berpatutan, kuantiti yang besar Congyou, dialu-alukan untuk membeli.
Pengeluar Filem Rokok Mengatasi Rokok Filem Rokok yang dihasilkan oleh beberapa resin campuran polietilena yang berlainan, terdapat keupayaan yang kuat untuk menembusi, jadi Filem Overwrapping Rokok secara amnya tidak rosak, tetapi penggunaan masa terlalu lama selepas Rangkaian Filem Overwrapping sering dilihat dalam kehidupan kita, pasar raya di dalam filem Overwrapping Rokok sering digunakan untuk mengemas barang-barang, Rokok Filem Overwrapping kebanyakannya terdiri daripada beberapa gred berbeza resin polietilena campuran, dengan anti-tusuk, kekuatan tinggi dan prestasi tinggi, Barang-barang yang disusun pada palet yang dibungkus pembungkusan, supaya pembungkusan lebih padat dan bersih, peranan kalis air yang lebih kuat, digunakan secara meluas, mungkin sesetengah orang akan meminta Film Penapisan Rokok yang lazimnya digunakan ia mempunyai sifat umum? Pengeluar Filem Rokok Overwrapping seterusnya untuk menjelaskan untuk anda, berminat untuk melihatnya bersama-sama:
Pertama, Unit Filem Pembalut Rokok:
Pengeluar filem Rokok Mengatasi Rokok yang dihasilkan oleh Rokok Filem Overwrapping dengan gaya penggulungan filem nipis dan retractability, produk yang kompak dan tetap diikat ke dalam satu unit, supaya kepingan kecil secara keseluruhan, walaupun dalam keadaan buruk produk Nor apa-apa longgar dan pemisahan, ijazah dan tidak tepi tajam dan lengket, supaya tidak menyebabkan kerosakan.
Kedua, Filem Overwrapping Rokok dengan kebolehmampatan mampatan:
Dengan peregangan filem regangan selepas terbungkus produk akan dibungkus pakej, yang dapat menghalang produk secara berkesan semasa dislokasi dan pergerakan produk pada masa yang sama dapat menyesuaikan Kekuatan tegangan Film Rokok yang dapat membuat keras produk yang dekat dengan pengetatan Produk yang lembut, terutamanya dalam industri tembakau dan industri tekstil mempunyai kesan pembungkusan yang baik.
Ketiga, penggunaan Filem Overwrapping Rokok dapat menghemat biaya:
Penggunaan Filem Pembungkusan Rokok untuk pembungkusan produk, dengan berkesan boleh mengurangkan penggunaan kos, di samping mengurangkan intensiti buruh, meningkatkan kecekapan pembungkusan dan gred pembungkusan, yang merupakan pengeluar filem Rokok Berlebihan Rokok di tempat praktikal Filem Rokok.
Rokok Filem Overwrapping kebanyakannya terdiri daripada beberapa gred campuran resin polietilena yang berbeza, dengan anti-tusukan, kekuatan tinggi dan prestasi tinggi, maka anda memahami Filem Rokok yang Berlebihan dengan apa kelebihannya? Seterusnya oleh pengeluar filem Overwrapping Rokok untuk memperkenalkan anda mengenainya:
1, pengeluar filem overwrapping rokok yang dihasilkan oleh pembungkusan rokok untuk menyesuaikan diri dengan pembungkusan pelbagai bentuk barang, peningkatan penampilan produk yang menarik;
2, filem filem Overwrapping Rokok boleh dekat dengan barang, dengan ketelusan, penampilan cantik, bersih dan cerah;
3, penggunaan pengeluar filem Overwrapping Rokok Produk pembungkusan Filem Rokok yang mempunyai kesihatan, pembersihan, pembungkusan yang tertutup, habuk dan kelembapan;
4, mengecilkan Filem Overwrapping Rokok mempunyai rintangan kejutan yang baik, rintangan hentaman, dan prestasi perlindungan yang baik;
5, dengan pembungkusan produk pembungkusan rokok dengan sesak dan tetap, bahagian kecil tidak akan berada di tengah-tengah pembungkus yang bengkok.
Nah, yang di atas adalah pengeluar Filem Rokok Mengatasi Rokok yang membawa kelebihan Filem Rokok Berlebihan, saya percaya anda akan mengagumkannya! Satu filem Overwrapping Rokok kecil terdapat begitu banyak perkara yang anda tidak boleh fikirkan, saya percaya anda lebih berminat dengan produk kami, dan pengeluar filem Rokok Berlebihan di sini untuk mengalu-alukan anda untuk membeli.