Shanghai Bright Packaging Materials Co., Ltd
Rumah > Berita > Kandungan
Penyelesaian Telah Menganalisis Filem Berlebihan Rokok Beberapa Penyelesaian Untuk Masalah Perlindungan Alam Sekitar
- Sep 12, 2017 -Penyelesaian dianalisis Filem Overwrapping Rokok beberapa penyelesaian kepada masalah perlindungan alam sekitar

Dengan perkembangan pesat produk plastik di China, perlindungan alam sekitar produk plastik telah menjadi topik perbincangan mengenai ciri-ciri manusia. Oleh itu, untuk Filem, Filem dan produk plastik yang lain, yang diketuai oleh plastik mempunyai pengaruh yang serius terhadap persekitaran hidup kita. Di sini, pengarah teknikal Filem Pengecaman Rokok ingin bercakap dengan ramai kawan-kawan yang kita pengeluar Filem Rokok Berpasukan adalah cara menyelesaikan masalah-masalah alam sekitar yang Berlebihan Rokok.
Kami pengeluar filem Cigarette Overwrapping conghua untuk meningkatkan daya saing dalam industri, Film overwrapping Conghua Rokok kami dalam proses pengeluaran untuk mematuhi kehendak yang tidak berbahaya, bebas daripada pencemaran dan perlindungan alam sekitar, dan sehingga kitar semula dan penggunaan sisa, untuk mencapai piawaian persekitaran kebangsaan. Oleh itu, filem Overwrapping Rokok conghua boleh melakukan perlindungan alam sekitar yang sebenar dan harga yang rendah, kualiti yang baik, jadi penggunaan Overwrapping Film Rokok yang luas digunakan oleh orang ramai dalam semua lapisan masyarakat.
1, jenis penguraian cahaya Jenis-jenis rokok yang terlalu tinggi
Jenis filem overwrapping jenis ini dalam pengeluaran proses pengeluaran ditambah kepada kumpulan fotosensitif, dan menambah kumpulan fotosensitif adalah untuk setiap jarak lain dalam rantaian polimer boleh ditambah. Oleh itu, Filem Overwrapping PECigarette di bawah cahaya tiruan adalah selamat dan stabil. Tetapi apabila terdedah kepada cahaya matahari, ia merosakkan rantaian polimer kerana ia menyerap terlalu banyak tenaga dan akhirnya menyebabkan plastik pecah.
2, kualiti plastik Rokok berlebihan
Jenis-jenis jenis Rokok yang berlebihan adalah untuk menambah beberapa kumpulan dalam penghasilan rantai polimer, mempromosikan di udara, atau dalam penguraian biologi tanah terhadap kualiti Rokok Pengecutan, untuk mencapai kesan perlindungan alam sekitar.
1, dalam penghasilan Filem Overwrapping Rokok dalam proses ini, mesti membersihkan kepala Filem, pada masa yang sama untuk mengelakkan pembakaran plastik ke dalam Filem.
2. Apabila kita membuat tiub kertas, pastikan tiub kertas berada di dalamnya untuk mengelakkan panjang dan pendek.
3, pengeluaran yang baik Rokok overwrapping kualiti, kerja seterusnya adalah untuk pembungkusan Filem Rokok overwrapping, kali ini mesti berhati-hati untuk tidak bertembung, menghalang kelebihan Rokok overwrapping Filem telah rosak.
(4), dari segi estetik, mesti mengurangkan kedut dan menghalang Rokok di permukaan Filem Overwrapping muncul garis padat putih di tengah.
Filem Overwrapping Filem Rokok yang dimeterai sering digunakan untuk membuat makanan segar untuk mengekalkan masa yang lebih lama. Pembungkusan plastik biasanya menjual jumlah hujung dalam kotak, dengan banyak permukaan licin, yang menyimpan bekas pelekat terbuka atau peralatan lain yang ketat. Tanda dagang umum di Australia dan New Zealand gembira digunakan dalam pembungkusan, sementara clingfilm telah menjadi kegunaan umum di Amerika Utara. Filem Cling oleh polyvinyl chloride adalah filem Vinyl Rokok yang pertama yang masih menjadi bahan yang paling biasa. Polietilena kepadatan rendah adalah bahagian pasaran yang lebih selamat dan lebih selamat untuk kegunaan rumah. Sesetengah kerajaan bimbang tentang kesan PVC terhadap alam sekitar, yang adalah toksik dan tidak dapat didermakan. Walau bagaimanapun, PVC masih menyediakan pengenalan makanan dan minuman yang sangat baik di atas rak sebagai sifat tegangannya. Walau bagaimanapun, sesetengah negara telah mengharamkan penggunaan mainan bayi PVC dan makanan.
Pembungkusan minuman sejuk adalah pembangunan arah gred tinggi, bukan sahaja memerlukan setiap produk pembungkusan memenuhi keperluan kualiti, mengekalkan fenomena metamorf, kandungan serta bahan-bahan yang berkaitan seperti filem, dakwat percetakan, pelekat kompaun juga mengemukakan permintaan yang lebih tinggi. Filem Overwrapping Rokok di negara kita, perkembangan sejarah tidak lama, tetapi keperluan pembungkusan berkembang dengan cepat. Pada masa ini, pasaran salji, yili dan lain-lain jenama produk pembungkusan minuman sejuk adalah contoh yang baik. Ciri-ciri pembungkusan rokok dan kini merupakan peranan pembungkusan utama, terutamanya disebabkan oleh bahan halangan yang baik bahan, pada masa yang sama kerana bahan Filem tipis dalam proses pengeluaran sebenar untuk menambahkan sejumlah CaCO3 dan pigmen mutiara, yang mempunyai beberapa kesan mutiara, perhiasan seks sangat kuat.