Shanghai Bright Packaging Materials Co., Ltd
Rumah > Berita > Kandungan
Plug Wrap Industry Memiliki Keupayaan Besar Untuk Trend Pembangunan Adalah Sudah jelas
- Aug 02, 2017 -

Industri Bungkus Plug mempunyai potensi besar untuk trend pembangunan yang jelas
Dalam tahun-tahun kebelakangan ini, dalam industri Plug Wrap, potensi pengembangan tanaman Plug terbesar dan paling pesat, dan kini telah digunakan secara meluas dalam tembakau, makanan, ubat-ubatan, kosmetik, elektronik, mainan, produk solek dan kehidupan rakyat berkait rapat , dan dengan Dengan peningkatan populasi, permintaan juga pengembangan yang tidak terhingga. Ia dapat dilihat bahawa selepas Bungkus Palam akan menjadi lebih banyak elemen untuk menjadikannya lebih cantik, seperti kotak palam gaya bunga, kotak palam warna dan sebagainya pada kata-kata segar dan bahan segar yang bertiup.
Dalam kehidupan seharian hari ini, pembangunan banyak industri, setiap bidang pengembangan akan dengan kemajuan masyarakat, peningkatan populasi permintaan untuk Plug Wrap akan semakin banyak, semakin banyak. Tetapi juga mengenai kualiti, rupa, bentuk, harga, reka bentuk dan aspek-aspek lain yang lebih dan lebih kritikal. Oleh itu, industri Plug Wrap akan dipaksa untuk membangunkan komuniti. Selepas hanya sebuah syarikat Plug Plumbing yang kompetitif, dalam masyarakat ini boleh dipenuhi untuk memenuhi keperluan masyarakat.
Dari permintaan pasaran semasa untuk mengepam Plug Wrap, tetapi juga dengan negara untuk menggalakkan permintaan domestik untuk mempromosikan dasar pengguna yang baik, pasaran runcit domestik dan trend jualan akan menjadi trend menaik yang jelas, untuk industri Plug Wrap Said dapat dikatakan bahawa beberapa tahun akan datang pasaran besar.
Begitu banyak pelabur bersedia untuk berkembang di kawasan ini, tetapi jika tidak ada kekuatan dan pengalaman yang cukup, dengan kualiti kehidupan rakyat negara untuk meningkatkan usaha rakyat mengejar kualiti, akses buta hanya akan cepat selepas pasaran sosial keluar The
Industri Plug Wrap dikombinasikan dengan penstrukturan semula industri, akan lebih banyak dalam pengurangan penggunaan produk, pengoptimuman struktur, penambahbaikan pelbagai, penambahbaikan kualiti dan daya saing pencapaian yang dipertingkatkan. Sejajar dengan peningkatan pelanggan, kemajuan teknologi dan pembangunan produk yang mampan akan mempercepat pertumbuhan. China akan berada di bahan baku dan bahan tambahan Plug Grade yang bermutu tinggi dan import jentera dan peralatan bermutu tinggi untuk memberi perhatian yang cukup.
Inovasi telah menjadi daya penggerak untuk pembangunan Bungkusan Plastik plastik. Mengekalkan penguncupan haba BOPP, pada masa yang sama untuk menyelesaikan masalah pengedap haba dan filem rokok Plug Wrap masalah, untuk menyelesaikan pertengahan filem dan filem melekat filem, penggunaan teknologi kedudukan lubang untuk menyelesaikan BOPP masalah kedap haba. Ringkasnya, inovasi telah menjadi daya penggerak untuk pembangunan Bungkusan Plastik plastik.
Dengan kelajuan hidup yang dipercepatkan, boleh digunakan secara langsung untuk makanan pemanasan gelombang mikro Plug Bungkus ke dalam bidang Plug Bungkus pembangunan hot spot baru. Sebagai kerajang aluminium semasa dan beberapa bahan komposit plastik yang diperbuat daripada Bungkus Plug adalah legap, mudah untuk pulih, dan tidak boleh digunakan untuk kekurangan pemprosesan gelombang mikro, dalam beberapa tahun kebelakangan ini mengembangkan penyaduran bahan SiOx boleh digunakan sebagai pengganti. SiOx adalah lapisan tipis silikon oksida yang dilapisi pada PET, PA, PP dan substrat lain, yang bukan sahaja mempunyai sifat halangan yang lebih baik, tetapi juga mempunyai daya adaptasi atmosfera yang sangat baik. Sifat penghalangnya hampir kebal terhadap kelembapan alam sekitar dan perubahan suhu. Lapisan SiOx mempunyai penghalang yang tinggi, kebolehtelapan ketuhar yang tinggi, ketelusan, boleh digunakan untuk pemprosesan gelombang mikro Plug Bungkus lembut makanan, juga boleh diperbuat daripada minuman dan minyak makan minyak bekas bekas, China telah mula digunakan. Kos salutan SiOx lebih tinggi, teknologi pengeluaran berskala besar tidak sempurna, tetapi kerana prestasi khasnya, akan menjadi palam penting bahan pembungkus abad ini.