Shanghai Bright Packaging Materials Co., Ltd
Rumah > Berita > Kandungan
Inovasi Menjadi Pengaruh Pengembangan Pembungkusan Filem Berlebihan Rokok
- Jul 10, 2017 -

Inovasi menjadi dorongan pembangunan pembungkusan Filem Rokok Berlebihan

Filem RuanSu yang memberikan trend perkembangan besar-besaran. Filem regangan dua hala, kelajuan membran ketegangan yang paling cepat berkembang ialah 350 ~ 350 m / min, mengurangkan pergantungan ke luar negara; , sebaliknya, telah memperkenalkan barisan pengeluaran baru yang dimasukkan ke dalam pengeluaran pada tahun 2003 meningkatkan kapasiti lebih dari 100000 tan. Gabungan modal dan kelebihan serantau.

Inovasi menjadi dorongan pembangunan pembungkusan Filem Rokok Berlebihan. Pastikan penguncupan haba BOPP, pada masa yang sama untuk menyelesaikan masalah pengedap haba dan pembungkusan membran rokok, menyelesaikan penyertaan yang dilapisi dengan masalah gam bersalut kecil, teknologi kedudukan lubang, menyelesaikan masalah pengedap panas BOPP. Singkatnya, dorongan inovasi untuk kemajuan filem Pembungkusan Rokok Rokok.

Industri tenunan plastik mengatasi pelbagai kesukaran, menjadikan pencapaian yang memuaskan

Rokok filem overwrapping Filem dan meniup pencetakan, percetakan warna, membuat plat, proses komposit, pembangunan segerak, meningkatkan daya saing di pasaran antarabangsa, eksport meningkat, dengan berkesan menduduki pasaran Asia.

Perkembangan pesat filem Renda Penapisan Filem Rokok, mempromosikan pembangunan produk mengait. Sejak tahun 2003, mesin penggilap kawat filem Rokok, mesin tenun pekeliling dan peralatan teknikal, mempunyai tahap peningkatan yang berbeza, telah menghasilkan satu kumpulan produk baru. Jenis baru salutan plastik beg bersalut dalam unit sendi silinder telah keluar, kompaun unit, sisa pemotongan pinggir automatik, menumbuk automatik positif dan negatif, percetakan warna-warni, pergeseran bergolak dan tujuh teknologi pemotongan mulut perkataan enam proses secara keseluruhan, wilayah provinsi , mengurangkan kos, meningkatkan kualiti. Sebaliknya, kompilasi perusahaan jentera menghadapi volum pasaran antarabangsa meningkat, oleh eksport terdahulu ke negara-negara maju seperti Filipina, Peru, Jordan, dan eksport ke Korea Selatan, Brazil dan negara-negara Eropah dan Amerika, baik prospek.

Pelbagai filem filem polietilena (PE), termasuk filem polietilena ketumpatan rendah (LDPE), polietilena berketumpatan tinggi (HDPE), polietilena ketumpatan rendah linier filem (LLDPE). Adalah salah satu daripada filem Filem Penapisan Rokok yang terbesar, dosis lebih daripada 30% daripada jumlah penggunaan yang diambil kira mengenai filem, walaupun penampilan, kekuatan dan sebagainya tidak begitu ideal, tetapi mempunyai keliatan yang baik, tahan kelembapan dan prestasi kedap haba , pemprosesan mudah, harga sederhana, jadi permohonan itu sangat luas. Keperluan pemprosesan percikan elektrik atau korona sebelum percetakan.

Polipropilena (PP) filem: tidak dan filem regangan dua hala, filem regangan tidak berbanding dengan filem regangan PE mempunyai ketelusan yang lebih baik, glossiness, rintangan kelembapan, rintangan haba dan rintangan minyak; Kekuatan mekanikal, rintangan lusuh, ketahanan dan rintangan haus; Dan bukan toksik, tidak berbau. Jadi ia digunakan secara meluas dalam makanan, farmaseutikal, tekstil dan pembungkusan barang lain. Tetapi rintangan sejuknya lemah, rapuh apabila 0-10 ° C, pepejal tidak boleh digunakan untuk pembungkusan makanan beku. Rintangan haba yang tinggi dan prestasi kedap haba yang baik, sering digunakan untuk memanaskan lapisan kedap retort.