Shanghai Bright Packaging Materials Co., Ltd
Rumah > Berita > Kandungan
Cara Mencegah Kejadian Pita Pemotongan Rokok Rusak
- Nov 06, 2017 -

Bagaimana untuk mencegah terjadinya Pita Pemotongan Rokok Rusak
Pengeluaran pelbagai produk Tape Rokok Rokok, Rokok Tisu Rokok sebagai berkaitan erat dengan kehidupan kita, sering kali dipecahkan semasa penggunaan, maka, bagaimana untuk mengurangkan berlakunya keadaan ini lagi.
Pertama, apabila anda menerima Tape Rokok Rokok, sila berhati-hati untuk tidak menggunakan pisau terus dari tengah hingga terbuka, dari kedua-dua hujung terbuka, pisau tidak boleh terlalu dalam, ketebalan kotak kadbod terlalu nipis, di bawah pisau yang terlalu keras, ia akan memotong ke bahagian atas. Sentuhan dengan Tangki Rokok Cigarette, yang mempunyai sedikit di atas luka, keseluruhan roll dibungkus, tarik keluar, jadi sila membongkar, berhati-hati supaya jangan tip atau barang tajam dan pita rokok untuk mengelakkan sentuhan. Kedua, semasa proses menggunakan Pita Pemetik Api Rokok, koloid tidak dapat disentuh oleh objek tajam. Pita Pemotongan Rokok agak rapuh, supaya tidak menyebabkan sebarang kerosakan.
Di samping itu, penggunaan Pita Pemetik Api Rokok ada satu peraturan, iaitu, jika kita mendapati bahawa dalam masa Rokok Tepuk Rokok telah dipotong dari satu tempat, mungkin Rokok Tepuk Rokok telah rosak.
Pita Tarik Rapi Telus diperbuat daripada pelekat dan filem, berapa banyak akan ada gam atau bahan tambahan aditif, ia mempunyai racun yang sangat kecil, namun secara amnya tidak memberi impak kepada pengguna, banyak dalam pengeluaran tanpa topeng, Sesetengah orang gunakan pita di antara gigi yang terputus, tidak pernah mendengar keracunan itu.
Oleh itu, sedikit bau Tape Pemotongan Rokok yang berkualiti tinggi boleh diabaikan, tubuh manusia tidak cedera; secara amnya kita perlu melihat apa yang digunakan dalam Pembungkusan Tape Rokok, Pembungkusan Rokok Rokok Rokok tidak ada tanda ROHS, tetapi sekarang pada dasarnya Perlindungan Alam Sekitar, hanya pengeluar Rokok Tape Ringan yang telus untuk mengurangkan kos dengan gam berkualiti rendah yang dihasilkan pada bau, jika ia adalah Tape Rokok yang khas, yang biasa tidak toksik.
Untuk Rokok Tisu Rokok, substrat yang digunakan ialah EVA atau buih PE, dan kemudian dilapisi pada satu atau kedua-dua belah pihak dengan pelekat sensitif tekanan berasaskan pelarut, dan kemudian dibuat semula daripada kertas pelepasan.
Pertama sekali, Pita Pemetik Api Rokok mempunyai meterai yang baik, untuk mengelakkan pelepasan gas dan pengabusan, dan permukaannya mempunyai pembasahan yang sangat baik, ikatan mudah, mudah dibuat, mudah mati. Kedua, ia mempunyai ubah bentuk anti-mampatan, untuk memastikan perlindungan aksesori kejutan jangka panjang. Ketiga, ia juga mempunyai kalis api, tidak mengandungi bahan toksik yang berbahaya, tidak akan kekal, tidak akan mencemarkan peralatan, logam itu tidak menghakis. Di samping itu, Pita Rokok Tisu boleh digunakan dalam pelbagai julat suhu, dari minus 40 darjah Celsius hingga 90 darjah boleh digunakan.
Kami menggunakan Pita Rokok Rokok untuk tempoh masa akan mendapati bahawa sesetengah Pita Rokok Raksasa masih mempunyai kelikatan yang baik, dan sesetengah Pita Rokok Raksasa telah mengalami penuaan dengan cepat. Jelas jumlah yang sama dari Pita Rokok Rokok, mengapa kehidupan gejala yang berbeza berlaku? Ini disebabkan oleh persekitaran luaran. Sebab-sebab yang biasanya membawa kepada penuaan Pita Pemetik Api Rokok adalah seperti berikut:
1. Oksigen, oksigen dalam aktiviti udara adalah agak besar, dalam kes terlalu banyak oksigen dengan mudah boleh membawa kepada pengoksidaan pesat dari Pita Pemetik Api Rokok.
2. UV: matahari adalah suhu yang agak tinggi, dengan cepat memecahkan bahan adhesi, sebagai tambahan kepada pengeluaran khas kami dengan suhu tinggi Rokok Tisu Rokok, mana-mana Rokok Tisu Rokok yang terdedah kepada cahaya matahari untuk masa yang lama akan secara beransur-ansur kehilangan kelikatan, yang mengakibatkan dalam penuaan Pita Pemetik Api Rokok.
3. Kelembapan: Apabila tahap kelembapan di udara juga akan menjejaskan kehidupan Perkhidmatan Rokok Tisu Rokok, banyak air dan elektrik Rokok Tisu Rapi dalam pengeluaran mempunyai kalis air yang baik.
Ejen pembuang, yang merupakan komponen utama kalsium oksida yang mengandungi kalsium dan sebatian organik dapat menghasilkan reaksi kimia;
5. Pelastik, yang berfungsi utamanya adalah untuk melembutkan plastik, produk plastik kebanyakannya mengandungi pelapis, sebagai perubahan masa, bahan itu sendiri mengandungi lebih banyak plasticizers, sehingga penuaan pita rokok.