Shanghai Bright Packaging Materials Co., Ltd
Rumah > Berita > Kandungan
Cara Membuat Kotak Rokok Dalam Industri Pembungkusan
- Aug 11, 2017 -

Cara membuat Kotak Rokok dalam industri pembungkusan
Pembungkusan rokok industri bukan pembungkusan, yang kebanyakannya memberitahu kita bagaimana cara origami. Tetapi untuk industri pembungkusan, Kotak Rokok mewakili yang dipasang dengan indah, kesan percetakan Kotak Rokok yang realistis. Bagaimana ia membentuknya? Apakah kisah kotak "dilahirkan"? Kemudian membawa anda untuk menghargai dunia pembungkusan yang tidak diketahui.
Artikel sebelumnya telah menulis fungsi Kotak Rokok, satu adalah perlindungan komoditi dari fungsi semula jadi dari sisi lain dari fungsi komoditi media, yakni, fungsi sosialnya.
Kemudian langkah seterusnya bergantung pada rokok dari bahan tersebut ke proses produk selesai. (Reka bentuk yang dibuang, jenis kotak, pengesahan kertas)
1. kertas, penyimpanan kertas adalah kerja yang sangat penting, ini langsung ke kilang kertas di atasnya. Kami hanya perlu membeli kertas atas permintaan, percetakan boleh
2. Percetakan, Kotak Rokok hanya dicetak dengan kertas, Biaozhi tidak dicetak, dan kebanyakannya hanya berwarna, kerana Kotak Rokok berada di luar Kotak Rokok, sehingga proses pencetakan memerlukan tinggi, perbedaan warna yang paling tidak tabu, versi Rotten ini menjejaskan kekurangan estetik. Tetapi di sini perlu menekankan bahawa walaupun percetakan perbezaan warna tabu, tetapi warna hasil cahaya, paparan dan banyak faktor lain, akan ada pemahaman tentang perbezaan warna 5%.
3. Rawatan permukaan, paket rokok kertas biasanya melakukan rawatan permukaan, yang biasa adalah plastik ringan atau getah bodoh. Kami sering melihat Kotak Rokok yang berwarna-warni adalah photoresist. Rawatan UV.
4. Beer (bi), bir adalah bahagian yang lebih penting dalam proses percetakan, tepat untuk keperluan tepat, tetapi jika bir tidak dibenarkan, bir sebahagian, bir sentiasa ini akan menjejaskan pemprosesan berikutnya yang dipasang, cetakan biasa Pertama dipasang selepas bir, tetapi rokok pertama dipasang selepas bir pertama, satu takut untuk kertas berdarah, yang kedua adalah untuk melihat keindahan keseluruhan Kotak Rokok, pek rokok Biaozhi mesti buatan tangan, yang boleh mencapai kecantikan tertentu.
Adakah anda tahu di mana nilai Kotak Rokok? manual. Inti Kotak Rokok adalah untuk menyelesaikan mesin tidak dapat menyelesaikan tangan, Shenzhen hari Ya Kertas Products Co, Ltd 12 tahun pengalaman dalam pengeluaran kotak buatan tangan, sehingga produk Anda menambah warna.
Pada masa yang sama kita juga melihat di luar terdapat lapisan kertas berkilauan, ini adalah kadbod emas, "emas" di China, simbol kekayaan, kita memilih luar lapisan kertas ini akan dipilih apabila kad emas kertas dan kertas khas emas. Di dalam kotak baldu harus dianggap sebagai konfigurasi standard Rokok Peti Reka bentuk, kerana produk penjagaan kesihatan kebanyakannya dibungkus dalam botol kaca, penjagaan batin adalah penting untuk link, dan baldu memegang kesan melengkapi satu sama lain.
Dari sudut pandang proses, penggunaan dakwat matte UV, dakwat ini dipanggil dakwat logam tiruan, di mana kadbod emas dan dakwat ini adalah rakan kongsi yang baik, mencetak rasa pasir yang kuat, cantik, elegan, murah hati, dan Oleh itu Promosi sangat cepat, hanya beberapa tahun, dalam pek rokok, pakej wain, kosmetik, produk penjagaan kesihatan dan kawasan pembungkusan dan percetakan mewah yang lain memakan banyak bahagian.
Dari penilaian reka bentuk, tetapi juga di banyak tempat di bawah usaha. Sama ada permukaan Peti Rokok, bahagian bawah, dan membuka bahagian dalamnya dicetak pada maklumat yang berkaitan, sementara nama produk dalam beberapa publisiti.
Ini sangat konsisten dengan reka bentuk produk penjagaan kesihatan, kerana kos Rokok Kelas Rokok yang tinggi tidak murah, sedangkan Kotak Rokok juga merupakan cara penting untuk promosi jenama.
Shenzhen days Ya Paper Products Co., Ltd. menumpukan pada Peti Rokok mewah, kotak rokok mewah luar negeri lebih daripada sedozen. Secara sepenuh hati bagi semua orang untuk menyelesaikan masalah Reka Bentuk Kotak Rokok.