Shanghai Bright Packaging Materials Co., Ltd
Rumah > Berita > Kandungan
Cara Mengenalpasti Kehidupan Simpanan Pita Rokok Rokok
- Oct 23, 2017 -

Cara Mengenalpasti Kehidupan Rak Pita Rokok Rokok
Bagaimana untuk mengenal pasti jangka hayat Pita Pemetik Api Rokok? Pita Rokok Rokok Dalam penggunaan masa kita perlu mengetahui kehidupan rak Rokok Tisu Rokok, satu-satunya cara untuk digunakan dalam masa yang terhad. Bagaimanapun, apabila Tape Tear Rokok dijual, tiada tarikh penggunaan yang jelas dan jangka hayat Rokok Tear Rokok. Kehidupan rak pada Tape Rokok Rokok juga boleh ditentukan. Kita boleh menghakimi mengikut ketebalan awal dan rintangan air pada Pita Rokok Rokok.
Pita pelekat awal dan pelekat rokok akan banyak dikurangkan selepas digunakan, sebagai tambahan jika sekiranya masa penyimpanan terlalu panjang, persekitaran storan tidak sesuai akan menyebabkan akhir hayat Pita Pemetik Api Rokok. Pada masa yang sama, sifat Rokok Tisu Rokok mempunyai ciri-ciri suhu tinggi yang sangat baik, jika suhu tinggi Rokok Tear Tear akan tamat selepas hanya 30 ℃. Di samping itu, sifat penebat Tape Tear Tear, prestasi kalis air akan terjejas, dan faktor-faktor ini secara tidak langsung mempengaruhi keselamatan hidup dan harta benda kita. Secara umum, rokok yang digunakan dalam industri elektrik, separuh hayatnya adalah 3 tahun, tiga tahun telah berlalu, maka anda mungkin perlu mengubah pita itu.
Kedua, kita menentukan jangka hayat Rokok Tisu Rokok juga boleh ditentukan mengikut kemunculan Rokok Tear Rokok, jika penampilan pengumpulan Tape Rokok Rokok banyak habuk, bahagian luar lebih kotor, maka perlu untuk mempertimbangkan membeli yang baik, jika pita pelekat pita pelekat Jurang ini juga mewakili kualiti Pokok Tape Rokok ada masalah besar, jadi apabila pilihan Pita Rokok Rokok juga perlu berhati-hati.
Apakah prospek pasaran untuk pengeluaran pita rokok? Pengeluar Tape Pemetik Rokok memberi kami jawapan yang terperinci, prospek untuk Pokok Pemetik Api Rokok sangat luas, dan pangkalan penggunanya sangat besar. Di dalam membeli-belah dalam talian telah menjadi kes fesyen, permintaan untuk Rokok Tear Rokok dan kemudian meningkat. Tahun lepas, jumlah penghantaran China lebih dari 7 bilion, kapasiti pemprosesan harian tertinggi melebihi 140 juta. Peningkatan jumlah penghantaran permintaan untuk Rokok Tear Rokok juga meningkat dengan ketara, jadi pada tahun ini jualan 21 Rokok Tape Rokok juga sangat tinggi.
Diikuti oleh teknologi Rokok Tepis Rokok dalam peningkatan, telah mengurangkan kos pengeluaran, meningkatkan kecekapan penggunaan Rokok Tear Rokok, dan meningkatkan perlindungan alam sekitar. Pada masa yang sama dengan penggunaan pakar-pakar, mencipta penebat Rokok Tape Pemisahan, Pita Pemetik Api Rokok dua sisi, Tape Rokok Minyak sayur-sayuran, Rokok Tape Rokok buih, bersama-sama dengan penggunaan rokok, peningkatan Taobao jumlah belanja, orang telah menaikkan Pita Rokok Taobao Rokok dan pita Rokok Rias khas. Kerana kini adalah perkhidmatan jualan, jadi Reka Bentuk Rokok Tabiat untuk mencari arahan baru untuk pembangunan Rokok Tepis Rokok untuk meningkatkan permintaan pengguna.
Pertama sekali, dalam pilihan Tape Tear Rokok apabila kita harus menggunakan mengikut pilihan mereka sendiri, pelbagai jenis Tape Rokok Cakera dengan penggunaan yang berbeza dari persekitaran, seperti Penebat Tape Tear Tear, kebanyakan Tape Tipe Rokok digunakan dalam elektrik. Terdapat Pita Tepung Rokok, Rokok Tape Rokok ini kebanyakannya digunakan dalam proses hiasan; yang sama terdapat Rokok Tepis Sayur Sayuran, Rokok Tepung Sayur Sayuran adalah kegunaan umum kedai supermarket dan sayuran yang digunakan. Pita Rokok Rokok yang paling biasa digunakan atau Reka bentuk dan Ringan Tape Rokok, Pita Rokok Rokok ini digunakan secara meluas dalam kehidupan.
Penggunaan Pita Rokok Rokok untuk memberi perhatian kepada tidak mempunyai air, tidak boleh digunakan dalam persekitaran lembap, Pita Pemetik Api Rokok. Keadaan pelekat pada Rokok Tepis Rokok adalah bahawa ia mestilah dalam persekitaran yang kering, jika kelikatan Pita Rokok Rokok sangat terjejas dalam pembetung atau dalam persekitaran air.