Shanghai Bright Packaging Materials Co., Ltd
Rumah > Berita > Kandungan
Cara Mengenalpasti Kualiti Kotak Rokok Berwarna
- Oct 23, 2017 -

Bagaimana untuk mengenal pasti kualiti Kotak Rokok berwarna
Kita semua tahu bahawa cara untuk mengenal pasti Peti Ringan yang telus adalah agak mudah, hanya melihat ketelusan Peti Rokok, ketebalan dan penampilan lain yang dapat menentukan kualiti Peti Ringan yang telus. Tetapi Kotak Rokok berwarna kerana bahan dan warna akan menjejaskan kaedah penilaian Kotak Rokok, maka pada masa ini kita akan mengikut bahan Kotak Rokok untuk meletakkan kedudukan semula, mengikut sifat untuk membezakan kualiti Kotak Rokok berwarna.
Kaedah penghakiman: 1. Gam berwarna dalam warna biasa pasaran adalah Kotak Rokok kuning, khaki, putih dan biru, untuk menentukan kualiti Kotak Rokok apabila kita boleh mencubit, dan kemudian dengan cepat dibuka, anda boleh memihak kepada gam Pull off , anda boleh melihat kesucian dan ketelusan filem asal. Sehingga kita boleh menentukan kesucian dan ketelusan filem asal Kotak Rokok, dan kemudian menentukan kualiti Kotak Rokok dengan ketebalan gam. 2. Dengan menilai ketelusan pelekat yang kita lihat jika pelekat tidak ditarik atau dibuka apabila titik itu sama, tidak sekata, maka ia mewakili banyak kekotoran dalam pelekat, Kotak Rokok tanpa perpaduan, supaya kualiti Kotak Rokok tidak dapat diandalkan . Diikuti oleh terlalu banyak kelembapan dalam pelekat, telah tidak menentu, Kotak Rokok ini melekat kekuatan awal telah jatuh sangat kuat, rasa dapat diselesaikan.
Kualiti yang berbeza dari bahan Kotak Rokok memberi kesan kepada kualiti Kotak Rokok, jadi kita perlu memberi perhatian kepada pemilihan Kotak Rokok apabila memilih Kotak Rokok. Untuk Kotak Rokok yang sama, jika berat molekul atau pengagihan berat molekul berbeza, juga akan mempengaruhi prestasi Kotak Rokok. Kotak Rokok dalam pengeluaran dua bahagian utama, sebahagian daripada substrat Kotak Rokok, bahagian lain adalah pelekat. Substrat Kotak Rokok memberi kesan kepada ketahanan Kotak Rokok, perpaduan substrat dan pelekat. Perekat mempengaruhi kelikatan, kelikatan dan lain-lain peranan penting Rokok.
Maka apabila kita perlu membeli Kotak Rokok kita mempunyai pemahaman terperinci tentang setiap aspek Kotak Rokok. Ketebalan kotak Kotak Rokok sangat berbeza dengan ketebalan Kotak Rokok, jadi perlu memahami ketebalan optimum Kotak Rokok dan kemudian pilihnya.
Kami akan dalam pengeluaran Kotak Rokok dalam bahan peletat getah polietilena bahan mentah untuk meningkatkan kelancaran Kotak Rokok; Kedua, kita akan dalam penyediaan filem polyethylene apabila penstabil untuk memudahkan proses pengeluaran penguraian terma; Akhirnya Kotak Rokok dalam pengeluaran akan mempunyai nisbah yang ketat, untuk memastikan setiap jumlah Kotak Rokok berkualiti dan normatif.
Malah, Kotak Rokok akan berlaku fenomena Alice sangat mudah, yang pertama adalah pengeluar Kotak Rokok dalam pengeluaran masa tidak memberi perhatian kepada kualiti, jadi kualiti pelekat tidak begitu baik, sehingga apabila produksi akan menjadi Alice . Terdapat juga sebab bahawa teknologi pengeluaran Rokok Box tidak layak, beberapa pekerja teknologi pengeluaran tidak mahir, jadi apabila pengeluaran peleburan pelelehan tidak rata, tepi smear tidak ada di tempat, jadi kelebihannya tidak pelet perekat, akan berlaku fenomena Alice Edge. Sebab yang terakhir adalah bahawa Kotak Rokok yang digunakan dalam pengeluaran kawalan ketegangan filem tidak baik, dan lembap, maka akan ada Alice.
Untuk memastikan kualiti produk Peti Rokok, anda perlu memberi perhatian khusus kepada kualiti pengeluar Peti Rokok dan Kotak Rokok pada masa pembelian. Kerana reputasi pengeluar Peti Rokok dalam pengeluaran Kotak Rokok akan memberi perhatian yang besar terhadap kualiti ujian. Kedua, kita juga perlu memberi perhatian apabila menggunakan Kotak Rokok dalam penggunaan masa untuk memberi perhatian kepada kelembapan, jika lembap Peti Rokok juga menjejaskan Kotak Rokok yang melekit.