Shanghai Bright Packaging Materials Co., Ltd
Rumah > Berita > Kandungan
Cara Reka Bentuk Kotak Rokok?
- Jul 20, 2017 -Bagaimana untuk merancang Kotak Rokok?

Rokok adalah orang-orang di barang rekreasi rekreasi seseorang, serta peningkatan setiap tahun cuti hadiah untuk memberi pilihan yang baik, syarikat rokok ingin mendapatkan pembangunan jangka panjang, reka bentuk kes rokok harus sesuai dengan sifat manusia, biarkan pengguna lebih mudah menerima inovasi pada masa yang sama. Jadi bagaimana anda membuat reka bentuk Rokok Box?

1. Bahan kes rokok

Sebelum sebarang kotak pembungkusan produk boleh disesuaikan, ia perlu dipilih, dan reka bentuk Kotak Rokok tidak terkecuali. Kotak pembungkusan untuk memilih rokok mestilah mesra alam. Bahan-bahan pembungkusan memerlukan penggunaan penguraian diri, persekitaran yang tidak mencemarkan, sejauh mungkin untuk membentuk sisa buangan dan pencemaran alam sekitar minimum. Pada masa ini, dakwat alam sekitar, kertas putih dan pemindahan kerajang aluminium dan bahan lain menjadi bahan pilihan pertama untuk Kotak Rokok.

2. Anti pemalsuan kes rokok

Reka bentuk kotak rokok anti-pemalsuan harus mudah dikenalpasti. Oleh kerana pengguna secara langsung terdedah kepada pembungkusan luar rokok, adalah penting untuk meletakkan banyak usaha ke dalam paket rokok. Seperti kotak pembungkusan dengan dakwat warna inframerah, dakwat pendarfluor atau percetakan dakwat magnetik pada masa yang sama, yang terbaik lagi menambah serat warna dalam kertas pembalut, dengan cara ini, prestasi anti-pemalsuan akan dibandingkan dengan teknologi percetakan yang lain. Pada masa yang sama, adalah penting untuk ambil perhatian kaedah anti-pemalsuan di dalam kotak pembungkusan untuk memudahkan mengenal pasti dan mengenal pasti pengguna.

3. Reka bentuk teks kes rokok

Reka bentuk Kotak Rokok harus menyenangkan mata, dan dapat memahami konotasi produk dan merek melalui kata-kata. Adalah penting untuk diperhatikan bahawa fon perkataan tidak boleh terlalu banyak, lebih baik dalam tiga, untuk mengelakkan daripada menjadi rumit dan tidak kemas.

4. Reka bentuk Reka Bentuk Kotak Rokok

Corak Kotak Rokok adalah lebih baik menggunakan corak warna yang terang. Reka bentuk keseluruhan harus ringkas dan semula jadi.

5. Fokus pada pemilihan warna.

Warna memberi kesan kepada aktiviti mental manusia dan ACTS atas tindakan kita. Ini kerana warna yang berbeza memberikan perasaan yang berbeza dan emosi berbeza, sehingga mempengaruhi tingkah laku kita. Oleh itu, adalah perlu untuk memilih warna pengiktirafan popular dalam reka bentuk pembungkusan tembakau. Contohnya, orang pemberian hadiah biasanya memilih warna merah dan emas (kuning) yang mewakili kebahagiaan dan kemakmuran.