Shanghai Bright Packaging Materials Co., Ltd
Rumah > Berita > Kandungan
Prospek Pembangunan Pasaran Kemasan Aluminium Rokok Aluminium Rokok Adakah Sangat Luas
- Jun 23, 2017 -

Rokok Aluminium Rokok Prospek pembangunan pasaran pembungkusan kertas sangat luas
Kerajang aluminium rokok, ia adalah logam dengan aluminium langsung ke dalam selembar bahan stamping panas, dan kesan stamping panas dan kesan perak stamping kerajang panas sama, ia juga dikenali sebagai foil perak palsu. Kerana tekstur aluminium lembut, kemuluran yang baik, dengan perak dan kilau putih, jika calendering selepas filem, dengan natrium silikat dan bahan lain dipasang pada kertas mengimbangi yang diperbuat daripada kertas aluminium foil, tetapi juga untuk industri percetakan. Tetapi kerajang aluminium itu sendiri mudah untuk mengoksidakan dan menggilap warna, geseran, sentuhan dan sebagainya akan pudar, tidak sesuai untuk pemeliharaan jangka panjang penutup buku dan lain-lain setem panas.

Ia digunakan secara meluas dalam rokok, ubat-ubatan, minuman, makanan, lantai fotografi, keperluan rumah tangga dan sebagainya. Kerajang aluminium rokok adalah filem logam lembut, bukan sahaja mempunyai kelembapan, kedap udara, teduhan, rintangan lelasan, aroma, tidak beracun dan kelebihan hambar, tetapi juga kerana kilauan perak yang elegan, mudah untuk memproses pelbagai warna Corak dan corak , dan dengan itu lebih mudah disukai oleh orang.

Eropah dan Amerika Syarikat dan banyak bir mewah kebanyakan penggunaan rokok aluminium foil topi standard, domestik 640ml, 630ml, 500ml botol Rokok Aluminium Kerajang 60%, dengan jumlah penggunaan bir dan bir mewah 15 %, 10%, Dijangkakan dalam beberapa tahun akan datang, harga Harga Kerajang Aluminium Rokok adalah sehingga 20%.

Dengan perkembangan pesat ekonomi China dan industri pemprosesan aluminium, pembungkusan aluminium foil rokok telah menjadi salah satu titik pertumbuhan pengguna yang paling penting dalam pasaran foil rokok. Pada masa ini, penggunaan tahunan rokok China, aluminium foil berjumlah 16.13 juta tan, telah menjadi hanya kedua kepada Amerika Syarikat, pengguna kedua terbesar dunia kertas kerajang aluminium, tetapi kepunyaan per kapita berbanding negara-negara maju ada yang besar jurang, terutamanya pembungkusan Rokok, jumlah kerajang aluminium agak terhad, dengan ruang luas untuk pembangunan.

Mengikut maklumat itu, kerajang penghawa dingin adalah pengguna pasar aluminium rokok China terbesar; yang kedua ialah tembakau, sebagai pengeluar dan pengguna rokok terbesar di dunia, penggunaan rokok pembungkusan tahunan China sebanyak 35,000 tan, Yang pertama ialah kerajang hiasan, yang digunakan terutamanya untuk penebat, kelembapan dan bahan hiasan, pembinaan China semasa, industri perkakas rumah, semakin banyak penggunaan kerajang hiasan; yang keempat adalah kerajang kabel, terutamanya Penggunaan rokok aluminium foil kedap dan perisai, sebagai lapisan perlindungan kabel. Penggunaan kertas di atas empat rokok kertas aluminium di atas menyumbang lebih daripada 70% daripada jumlah penggunaan kerajang aluminium rokok Cina. Selain pembungkusan rokok, kerajang aluminium rokok dalam aplikasi industri pembungkusan termasuk: bir kelas tinggi dengan rokok kertas aluminium foil, beg plastik komposit aluminium, rokok farmaseutikal pembungkusan aluminium foil dan pembungkusan coklat.

Ia dapat dilihat, prospek pasaran pembungkusan aluminium foil rokok sangat luas, sama ada penggunaan atau kualiti produk mempunyai banyak ruang untuk pembangunan.