Shanghai Bright Packaging Materials Co., Ltd
Rumah > Berita > Kandungan
Bolehkah Anda Menilai Kertas Kerajang Aluminium Rokok Dengan Warna
- Oct 12, 2017 -


Kualiti Kertas Kerajang Aluminium Rokok berkaitan dengan bahan-bahan yang digunakan dalam proses produksi, terutama bahan mentah Kertas Aluminium Kerajang Rokok, yang secara langsung berkaitan dengan kualitas produk Kertas Aluminium Kerajinan Rokok. Melalui kemunculannya untuk menentukan kualitinya?
Sebenarnya, untuk mengambil rupa kualiti kaedah itu sudah tentu dapat dilaksanakan, untuk melihat warna Rokok Kerajang Aluminium Rokok adalah cara mudah yang baik, kerana penampilan Lembaran Aluminium Rokok Aluminium yang lebih jelas, Rokok Keramik Aluminium Rokok Kekotoran, Untuk memastikan pelekat biasa, 100 meter di bawah Kertas Kerajang Aluminium Rokok mempunyai tahap tertentu ketelusan yang dapat melihat tiub kertas; Selain itu, Kerajang Aluminium Rokok Aluminium untuk melihat sama ada permukaan pengedaran tidak teratur bintik-bintik putih, dengan Tekanan tangan tidak dapat menghapus pencetakan kekotoran atau gam, produk ini pada umumnya mempunyai bau.
Kualiti Kertas Aluminium Kerajang Rokok yang dihasilkan oleh pengeluar Kerajang Aluminium Rokok Aluminium berbeza, jadi kami perlu menggunakan kaedah di atas untuk menentukan sama ada Kertas Kerajinan Aluminium Rokok yang dibeli memenuhi keperluan kami dan mencapai tampuk yang lebih baik. Pemuliharaan adalah penting apabila menggunakan Kertas Kerajang Aluminium Rokok, yang mempunyai kesan yang sangat penting terhadap penggunaan kemudian penyimpanan Kertas Aluminium Kerajang Rokok, tetapi kerana Kerajinan Kerajian Aluminium Rokok yang berbeza dan materialnya akan berbeza, Jadi ada beberapa perbedaan dalam pemuliharaan, berikut kita perlu melihat secara terperinci.
Biasanya untuk pemuliharaan Kertas Kerajang Aluminium Rokok kita semua disimpan di Perbendaharaan, untuk mencapai peranan mengelakkan matahari, hujan; dilarang penebat Rokok Aluminium Foil Kertas borong dan asid-asas minyak pelarut organik hubungi, terus bersih dan kering, dari peranti penemuan 1m di luar suhu bilik di -15 ℃ ~ 40 ℃, lantai amaran anti-statik Rokok Kerajang Aluminium Kertas, memuat dan memunggah tali pinggang penghantar adalah lebih baik menggunakan kren, dan dengan tali pengawal dengan pengangkat licin, untuk mengelakkan kerosakan pada band, memuatkan dan memunggah arogan, menyebabkan set roll longgar, dan harus diletakkan di dalam roll, jangan lipat, simpan masa perlu diulang lama sekali.
Jenis-jenis Kertas Aluminium Rokok, spesifikasi untuk membeli mengikut keperluan dan keadaan tertentu, pilihan yang munasabah, bukan jenis yang berlainan, spesifikasi yang berbeza, kekuatan, bilangan lapisan Kerajang Aluminium Rokok yang dihubungkan bersama, ini akan menjejaskan Kerajang Aluminium Rokok Kilang kertas menggunakan langsung kesan produk.
Pengeluar Kertas Aluminium Foil Rokok menggunakan produk ini adalah keperluan untuk ujian kualitinya, untuk memastikan penggunaan Kertas Kerajang Aluminium Rokok lebih baik, jadi kita harus memberi perhatian untuk menentukan penggunaan Rokok Aluminium Kerajang Aluminium Rokok, Di sini kita lihat pada kaedah pengesanan tertentu.
Dalam proses menguji ketebalan koloid dari Kertas Aluminium Kerajang Rokok, jika tidak ada gam yang akan dibuka atau dikesan, gam itu adalah sejumlah besar kekotoran dan gam tidak padan. Yang kedua adalah terlalu banyak air, sudah tidak menentu, kali ini Kertas Aluminium Kerajang Rokok yang awalnya telah jatuh sangat kuat, merasa dapat membedakan. Kertas Kerajang Aluminium Rokok Kuning yang dilapisi pada objek, lebih baik semakin baik gam, semakin baik kualitinya, untuk memastikan penggunaan Rokok Kerajang Aluminium Rokok yang sangat baik.
Untuk menjalankan proses ujian glial Kerajang Aluminium Rokok mesti memberi perhatian kepada keperluan kualiti yang relevan, untuk dibeli dari pengeluar Kerajang Aluminium Rokok untuk membeli Kertas Kerajang Aluminium Rokok yang berkualiti tinggi, permintaan nasihat pro-call , menanti-nantikan pelanggan Pelawat anda.