Shanghai Bright Packaging Materials Co., Ltd
Rumah > Berita > Kandungan
Beli Pita Rokok Rokok Perlu Memberi Perhatian Ke Tempat
- Aug 02, 2017 -

Beli Pokok Rokok Rokok perlu memberi perhatian kepada tempat itu
Rokok Tear Rokok diperbuat daripada resin LLDPE yang tidak bersifat toksik dan mesra alam yang disemparkan oleh kaedah pemutus, prestasi yang sangat tinggi, terutamanya untuk pembungkusan barang, boleh menjadikan barang lebih kemas, tetapi juga dapat meningkatkan daya tarik produk, Pengilang Tape Pemetik Rokok untuk memberi anda bercakap mengenai keperluan untuk memberi perhatian kepada tempat itu untuk membeli Pita Rokok Rokok.
Kami membeli Pita Rokok Rokok, perkara utama ialah membungkus barang-barang yang dibungkus, anda boleh membuat barang-barang kelihatan lebih stabil, dan Rokok Tisu Rokok mempunyai ketelusan yang sangat baik, kesihatan. Apabila kita membeli Pita Rokok Rokok, kita harus terlebih dahulu memberi perhatian kepada penggunaan bungkusan rokok yang item-item, barangan yang berbeza juga keperluan yang berbeza untuk Pita Tear Rokok, dan hanya memenuhi keperluan pembungkusan, Rokok Tape Rokok boleh memainkan kesan pembungkusan yang lebih baik. Sebagai contoh, barang-barang umum seperti pakaian, peralatan rumah peti sejuk meliputi, dengan Rokok Tipe Rokok biasa boleh, dan sayur-sayuran segar menggunakan Pita Rokok Tepung Makanan, dan makanan yang dimasak makanan yang disyorkan dengan bungkus plastik.
Pengilang Tape Pemetik Rokok mencadangkan bahawa perkara penting dalam pembelian Rokok Tepuk Rokok, perkara pertama yang perlu dipertimbangkan ialah kualiti Rokok Tear Rokok, harga hanya kedua, jika secara buta memberi perhatian kepada harga, sambil mengabaikan kualiti, maka gunakan barangan pembungkusan Rokok Tear Tear, tiada apa yang digunakan.
Regangkan pengeluar pita untuk menghasilkan Pita Tear Tear Rokok, hari ini kita dapat memahami apakah cara membentuk pita Rokok Rokok.
1, meregangkan pengeluar Rokok Tipe Rokok, meregangkan pembangunan Rokok Tisu Rokok ada empat cara utama, pertama sekali adalah meremas rata tiub dua tiub rata meniup, kaedah ini menggunakan mati pusat pusat mendatar, pemasangan peralatan dan operasi sangat Mudah
2, dan kemudian meratakan rata, pada kaedah meniup, kaedah ini boleh menghasilkan diameter yang agak luas, ketebalan PVC yang lebih seragam haba mengecilkan filem, ada kaedah adalah perit rata, di bawah kaedah meniup, peralatannya meliputi kawasan Kecil, persekitaran pengeluaran yang baik, boleh menghasilkan lebar filem.
3, adalah kaedah pneumatik pneumatik bergelombang rata, regangan ciri-ciri pita adalah untuk menghasilkan filem yang luas, ketebalan filem adalah lebih seragam dan pembukaan yang baik, kita juga perlu tahu jenis pull yang berbeza Penggunaan Rokok Pita air mata dan prestasi produk juga sedikit berbeza.
Keperluan untuk Pita Pemetik Api Rokok stabil pada suhu bilik, mengecut apabila dipanaskan (di atas suhu peralihan kaca), dan lebih disukai untuk pengecutan haba lebih daripada 50% dalam satu arah. Pembungkusan mesin shrinkable haba dicirikan oleh: badan telus, mencerminkan imej barang; pembungkusan yang ketat, penyebaran yang baik; hujan, kelembapan, cendawan; tiada pemulihan, fungsi anti-pemalsuan tertentu. Pita Rokok Rokok sering digunakan dalam kemudahan makanan, minuman, peralatan elektronik, produk logam, pembungkusan, terutamanya label pengecutan untuk bidang aplikasi yang paling penting. Sebagai tambahan kepada penggunaan label pengecutan untuk label rokok, dalam tahun-tahun kebelakangan ini juga telah digunakan untuk pembungkusan barangan harian. Kerana ia boleh mengelakkan kesan barangan pembungkusan, hujan, kelembapan, karat, tetapi juga membuat produk mencetak pembungkusan indah untuk memenangi pengguna, sementara ia dapat menjadi paparan yang baik dari imej baik pengilang. Pada masa ini, semakin banyak pengeluar pembungkusan menggunakan filem menyusut cetak dan bukannya filem telus tradisional. Oleh kerana filem percetakan menyusut dapat meningkatkan penampilan gred produk, kondusif untuk pengiklanan produk, merek dagang boleh membuat kesan yang mendalam di dalam minda pengguna. Pengecer haba umumnya diperbuat daripada pemprosesan plastik amorf, seperti polistirena, polivinil klorida, PVDC dan sebagainya. Polistirena (PS) mengecut kekuatan filem yang rendah, kesan tidak sabar, ia jarang digunakan; dan polivinil klorida (PVC) tidak kondusif untuk kitar semula, tidak memenuhi keperluan alam sekitar. Di negara asing, terutamanya di Eropah, filem plastik polivinil klorida (PVC) telah dilarang dalam sektor pembungkusan, terutamanya dalam penggunaan pembungkusan makanan. Poliester (PET) Rokok Tisu Rokok adalah jenis baru bahan pembungkusan penyusutan haba. Kerana mudah untuk pulih, sifat-sifat mekanik yang tidak toksik, tidak enak, tidak sesuai, terutamanya sejajar dengan perlindungan alam sekitar dan ciri-ciri lain, di negara maju, poliester (PET) telah menjadi pengganti alternatif ideal PVC Rokok (PVC).