Shanghai Bright Packaging Materials Co., Ltd
Rumah > Tentang kita

Bright Packaging adalah pakar pengeluar dan pembekal yang bertujuan untuk menyediakan penyelesaian sehenti ke arah customers'requirements kami bahan pembungkusan rokok.  Syarikat itu telah terlibat dalam industri tembakau untuk lebih daripada satu dekad.  Pada masa kini, kita melayani agak beberapa pelanggan yang beroperasi di negara-negara yang berbeza di seluruh dunia.  Kekuatan syarikat ini disokong oleh pengalaman yang mencukupi kami penjagaan pelanggan, pemahaman yang mendalam mengenai industri dan kualiti produk.


Terdapat pelbagai jenis bahan-bahan yang Bright Packaging boleh membekalkan.  Bahan-bahan yang terdiri daripada yang ditempah khas NTM (bahan-bahan bukan tembakau), RYO (roll anda sendiri) dan membuat penapis.  Sebahagian besar pelanggan adalah kilang-kilang rokok bersaiz kecil dan sederhana.  Dalam Pemasaran Bright, kita mengambil semua pelanggan sebagai pelanggan VIP, dan amat besar dilampirkan kepada kualiti produk dan kepuasan pelanggan.  Syarikat itu mempunyai kolam renang yang luas untuk pelanggan antarabangsa yang berkualiti tinggi dan rekod prestasi yang terbukti dalam penjagaan pelanggan dan integriti perniagaan.


Syarikat menekankan kesedaran nilai peribadi pekerja, peningkatan berterusan kualiti kakitangan dan kebajikan, maka jaminan kualiti prestasi secara keseluruhan.  konsep pengurusan maju bertindak sebagai penggerak untuk pembangunan mampan syarikat.  Sepanjang tahun, operasi korporat telah dijalankan dengan matlamat "berusaha untuk mencapai kecemerlangan dalam kualiti, mewujudkan pembungkusan sempurna" dan di bawah prinsip membimbing "perkara-perkara kredibiliti, melayan pelanggan dengan ikhlas, pembangunan berasaskan kualiti, berdasarkan kebenaran-faedah-seeking".  Akibatnya, syarikat itu telah memenangi pengiktirafan pelanggan, yang ditubuhkan pengaruh penting dan nama baik kedua-dua rumah dan di luar negara dalam industri tembakau.